Перший форум економічного розвитку відбувся у Хмельницькому

Четвер, 27 квітня 2017, 16:05
Хмельницькі підприємці, інвестори, представники влади та бізнесмени з-за кордону зібрались в обласному центрі на першому форумі економічного розвитку Хмельницького. Близько шести сотень людей вирішували яким чином покращити економічний стан міста. Представники влади запропонувала підприємцям свої інвестиційні проекти, які на їхню думку дадуть той необхідний поштовх, аби наша область вийшла на новий рівень.
Підприємці, бізнесмени та представники влади зібрались на Першому форумі економічного розвитку Хмельницького. Говорили про те, як зробити місто кращим для хмельничан і привабливим для туристів та світової бізнес-спільноти. За словами міського голови, цей форум дасть змогу показати Хмельницький з іншої сторони, як місто з потужним економічним потенціалом. І наразі ж, стверджує Олександр Симчишин, місту не вистачає потужного ривка. І цей крок повинні зробити самі хмельничани.
 
Самі ж хмельницькі підприємці кажуть, якщо форум буде щорічним – це стане чудовою можливістю для їхнього розвитку та міста в цілому. Сьогодні ж прийшли послухати, в якому напрямку влада планує розвивати Хмельницький та що може запропонувати підприємцям.
А запропонували представники влади для початку 10 інвестиційних проектів. Це створення в місті індустріального парку, покращення транспортної галузі, створення фешн-платформи, агенції розвитку міста, розвиток аеропорту, будівництво багатоповерхових парковок та інше. Міський голова сподівається подільські підприємці допоможуть йому визначити пріоритетні проекти та допоможуть їх покращити.
Окрім місцевих, на форум запросили і підприємців з-за кордону. Вони ділились своїми історіями успіху та давали поради стосовно шляхів розвитку Хмельницького.
Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Останні новини

17:49
Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч при... 
17:41
В центрі Хмельницького комунальні служби демонтували будівельний паркан Демонтувати -... 
16:20
Змагання між школярами у знаннях правил дорожнього руху У Хмельницькому патрульні та влада міста влашту... 
12:55
17-річна мама з Хмельниччини пограбувала дорослого чоловіка Дівчина знайомилася з чоловіками через с... 
11:48
Кава як мистецтво: вже цими вихідними у Кам’янці-Подільському - ароматний фестиваль  
10:49
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:43
Троє на старенького: у Летичеві затримали групу зловмисників, які грабували пенсіонерів  
15:37
Трагедія у прикордонній академії Трагедія в навчальному закладі. Другого травня в спортивному залі Національної академії ... 

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04